Bestemmingen

Activiteiten en overnachten in het oude Casar de Cáceres

De stad 
Casar de Cáceres is een landelijke stad gewijd aan vee gelegen in de Spaanse regio Extremadura.
De Torta del Casar is gemaakt, een roomkaas gemaakt van rauwe schapenmelk, beschermd door de oorsprongsbenaming Torta del Casar. Het gebied is een paradijs voor vogelspotten dat internationaal wordt erkend en waar gieren, trapaden, hopdieren, vliegers, kraanvogels, Egyptische gieren, Bonelli’s adelaars, adelaars met korte oren, …

  

Cáceres is een stad met wereldnatuurlijk erfgoed, want de monumentale middeleeuwse historische site ligt op 8 km, de middeleeuwse stad Trujillo op 30 km, Malpartida de Cáceres heeft het eerste museum voor hedendaagse kunst in Spanje, opgericht door de Duitse kunstenaar Vostell. 15km.
Heiligdom van Altagracia van de XIV eeuw waar overblijfselen van het oorspronkelijke tempeliersgebouw staan, evenals antopromorphische graven en overblijfselen van een fort.
We zijn in de Via de la Plata, een commerciële route ingehuldigd door de Romeinen die van Sevilla naar Noord-Spanje gaat en samenvalt met Gijon met de weg naar Santiago Mozárabe.

Barbancho Actividades
De enorme natuurlijke omgeving die ons omringt, stelt ons in staat om 4×4-routes door de Sierra de San Pedro te maken om herten, herten, gieren, geiten, 4×4-routes via la Plata en dehesa Extremeña, fietsroutes, excursies om vogels te spotten en excursies te bekijken naar Monfragüe (biosfeerreservaat) en plaatsen van cultureel belang.

  

Barbancho Apartamentos
Barbancho verhuurt ook meerdere appartementen in de omgeving van Caceres. De meeste appartementen zijn op loopafstand van het centrum en beschikken over meerdere slaapkamers inclusief badkamer. De appartementen zijn beschikbaar voor 2 tot 6 personen.
  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *