Reisinspiratie

3 keer gevarieerd Californië

The Gables Wine Country Inn

The Gables Wine Country Inn bevindt zich in het wijnlandschap Sonoma County, net ten zuiden van Santa Rosa. Deze B&B wil uitblinken in klantvriendelijkheid en uitstekende service. We hebben een zeer breed aanbod aan activiteiten in de buurt voor onze gasten, daarnaast bieden we een welkomsborrel aan, serveren we iedere ochtend een 3-gangen ontbijt en voorzien we onze gasten van een wijnpasspoort dat u de mogelijkheid geeft om met 2 personen wijn te proeven bij meer dan 100 wijngaarden.”

Verder kunnen gasten een massage krijgen op aanvraag, in de eigen kamer. Voor groepen van 6 of meer personen wordt er een wijnproeverij aangeboden met bijpassend diner waarbij alle wijnen uit de somona wijnstreek komen.

In Sonoma County kan je verschillende activiteiten ondernemen zoals fietsen, wandelen, paardrijden, balonvluchten, ronddobberen in de Russische rivier of een rit maken naar de oceaan. Wanneer je op zoek bent naar een lekker dagje relaxen in de Spa raden we de Osmosis spa in Freestone aan.

Dineren is in deze streek een ware ervaring met sommige van de beste restaurants zoals de Zazu Kitchen, Bistro 29, Ca’Bianca, Backyard, Valette, Bird and the Bottle en River’s End. Het zijn er werkelijk te veel om op te noemen!

Natuurlijk is wijn hier gigantisch, er zijn meer dan 500 wijngaarden die het volledige spectrum aan wijnen voorziet. Zo is er voor ieder wat wils!

The Gables inn

Yosemite’s Apple Blossom B&B Inn

Een unieke en romantische B&B op steenworpafstand van het prachtige Yosemite national park. De B&B bevindt zich temidden van een organische applegaard en bezit zijn eigen spa. De B&B is erg gericht op de privacy van de bezoekers, zo is de kamerindeling zo gemaakt dat het lijkt alsof elke bezoeker het huis voor zichzelf heeft. De innkeeper Candy Arthur heeft haar eigen huis op hetzelfde terrein en is nooit te beroerd om te verzien in wensen van haar gasten.

Op het terrein zijn vaak wilde kalkoenen, herten, vossen, raven en ander wildlife te spotten.

Qua ontbijt kom je hier overigens ook niets tekort met een aantal favorieten als: Apple Blossom Pannekoeken, Candy Apple French Toast, Cheesy Quiche, Bananen wafels en Apple Cider Worstjes.

Yosemite national park wordt gezien als een van de mooiste natuurgebieden van Amerika en dat is terecht. Een prachtige groene vallei met talloze watervallen. Degene die echt uit het oog springt is de Yosemite Waterval: de hoogste watervall van de Verenigde Staten (met maarliefst 739 meter!)

Apple Blossom B&B

Heavenly Valley Lodge

De Heavenly Valley Lodge ligt vlakbij het grote Lake Tahoe. Zowel in de zomer als in de winter is deze locatie perfect. In de zomer kan je lopend naar Lake Tahoe voor wateractiviteiten terwijl je gedurende de wintermaanden om de hoek bij het skigebied zit (ja, inderdaad: skiën in Californië!)

Het pand dateert uit 1960 en heette voorheen “Inn at Heavely”. De nieuwe eigenenaren hebben het pand echter volledig gerenoveerd in 2011. Het pand heeft zijn oude charme behouden maar is tegelijkertijd modern en goed geïsoleerd.

De innkeepers Yohan en Linda zijn erg gastvrij en schromen zich niet om hun bezoekers volledig in de watten te leggen. De ultieme relax vakantie vind je dus hier!

Lake Tahoe is gedurende het hele jaar een erg populaire bestemming in de Verenigde staten. Tijdens de zomer is het vooral erg druk bij het meer zelf, waar allerlei wateractiviteiten te doen zijn. Tijdens we winter trekken vooral de skigebieden veel bezoekers. Skigebied Heavenly is de grootste, met ruim 94 kilometers aan piste.

Heavenly Valley Lodge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *