Bestemmingen,  Reisinspiratie

Dieren spotten in Zuid-Afrika, waar verblijf je dan?

Op vakantie naar Zuid-Afrika dichtbij de wilde dieren?

Marloth Park is een rustig privaat, bewaakt wildpark & vakantiedorp. Dit unieke dorp ligt in de inham van het zuidelijk deel van het Kruger Park, in de provincie Mpumalanga. 4½ uur van Johannesburg airport.
Subtropisch klimaat: de seizoenen zijn omgekeerd geen tijdsverschil. Snorkelen of duiken in de Indische oceaan bij Mozambique? Wandelen in het Koninkrijk Swaziland? Binnen 1 uur te bereiken vanuit Mhofu.
   

Overweeg eens een vakantie in de bush en leef samen met de wilde dieren!

Hèt self-catering vakantiehuis Mhofu is een vrijstaand Zuid-Afrikaanse bushhuis, met rieten dak. Het huis is op 15 minuten met de auto bereikbaar vanaf de gate van het Kruger Nationaal Park en spot zelf de BIG-5. Of laat je verwennen door met onze game-ranger een dag op safari te gaan.

Faciliteiten

heeft ’n grote veranda & balkon, een Pumbad, een eigen oprit met carport (2 auto’s) en ligt 200 mt van de Krokodil rivier. Het huis heeft twee slaapkamers met eigen opgang, douche en toilet en loft met nog 2 slaapplaatsen. Uniek: Mhofu heeft haar eigen drinkwater-tap en gratis WIFI. Op het plot vind je alleen inheemse vegetatie (2000 m²), waar je zebra, struisvogel, gnoe, wrattenzwijn, giraf, kudu, impala & kleurrijke vogels kunt ontmoeten. Wil je ook eens zo’n Bush-vakantie ervaren?

Nog meer te doen dan safari’s? Jazeker, denk aan:

  • de Panoramaroute, watervallen, Pelgrims Rest, Bourke’s Luck potholes
  • de Botanische tuin in Nelspruit
  • Cultureel Village Jeppes Reef
  • Barberton Makhonjwa Geotrail
  • Jane Goodall Chimpansee opvangcentrum
  • Moholoholo rehabcentre
  • Kleine Drakensbergen

Voor meer informatie kijk op de website van Vakantiehuis Mhofu 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *